INSTÄLLNINGAR OCH ABONNEMANG

Företagsinformation

Du har information om ditt företag under "Inställningar" och "Företagsinformation". Om du vill lägga till information som inte ingår i vår kundinformation, använd "Ytterligare information" för att lägga till vad du behöver.

Ändra terminologi för moms och företagsinformation

Om termen som vi kallar moms är inkorrekt, gå till "Inställningar" och "Momssatser" och ändra namnen och värdena så att de är korrekta. Om du kallar momsregistreringsnummer eller organisationsnummer något annat, skriv inget i dessa fält. Istället lägger du till det korrekta namnet och ditt registreringsnummer i fältet "Ytterligare information" på sidan "Företagsinformation".

Företagsinställningar

I företagsinställningar kontrollerar du funktioner i appen. Pröva gärna att göra förändringar, du kan alltid återställa dem.

Uppdatera data

"Uppdatera data" flyttar en kopia av den data som finns lagrad i webbtjänsten till din telefon. Använd inte den här funktionen om du inte behöver den, eftersom du kommer att förlora information som inte sparats. Du använder den när:
-Du har köpt en prenumeration, men appen ber dig fortfarande att köpa en (vänta fem minuter först).
-Din data är korrupta på din telefon eller surfplatta.
-Du har ett synkroniseringsproblem som du inte kan fixa.

Dokumentbakgrund, logotyp och underskrift

Du kan logga in på www.speedinvoice2.net och välja en bakgrundsbild för dina fakturor och offerter, lägga till en logotyp och ladda upp din underskrift så att den skrivs ut på dina dokument.

Ändra layouten för faktura- eller offertdokument

Du kan styra en del av dokumentlayouten från "Inställningar" och "Företagsinställningar". Om du behöver andra mindre ändringar kontakta support@speedinvoice.net. Kostnaden börjar på 800 kronor för en kundanpassad layout.

Ändra nummerserien

Logga in på www.speedinvoice2.net för att ändra nummerserierna för fakturor, offerter och kunder. Gå till "Inställningar" och "Nummerserie". Om du vill att den ska börja från 1 raderar du de fakturor du har gjort.

Skapa ytterligare användare

Du kan skapa ytterligare användare i SpeedInvoice. När du skapar en användare ger du dem en av tre roller:
Administratör - den här användaren har tillgång till allt i SpeedInvoice
Användare - den här användaren kan inte ändra några inställningar men kan annars göra allt
Läs - den här användaren kan bara se information i SpeedInvoice, men kan inte skapa eller ändra något

Skapa mer än ett företag

Du kan skapa så många företag som du behöver genom att klicka på "Skapa konto" på inloggningssidan i appen. Det är också på inloggningssidan som du växlar mellan dina företag.

Vad kostar SpeedInvoice?

Du behöver inte köpa ett abonnemang bara för att du testar SpeedInvoice. Om du vill fortsätta använda SpeedInvoice efter att din gratis testperiod har löpt ut så måste du köpa ett prenumeration.

Om du inte köper ett abonnemang för SpeedInvoice efter det att den kostnadsfria testperioden har löpt ut, så kommer ditt företag att raderas efter ett tag. Vi berättar om hur det fungerar i app store-texten, i e-postmeddelanden vi skickar till dig, i vår hjälptext och genom information i appen.

Att köpa ett abonnemang

Du får det bästa priset för en månadsvis eller årlig prenumeration genom att logga in på www.speedinvoice2.net/subscription/purchase från en dator eller en läsplatta (texten är för liten från en telefon). Om du köper ett årsabonnemang sparar du 50% jämfört med att köpa ett månadsabonnemang.

Du behöver ett kredit- eller betalkort för att köpa en prenumeration. Om du inte har ett kan du köpa ett kontantkort (sök på nätet).

Du kan också köpa en årlig prenumeration med PayPal. Skicka e-postadressen du registrerade med PayPal till support@speedinvoice.net och be om en faktura. Du kan skapa ett PayPal-konto gratis här www.paypal.com .

Google och Apple säljer månatliga prenumerationer genom app köp, men det är dyrare. Observera att de inte accepterar presentkort som betalning för abonnemang.

Tyvärr kan du inte betala för ett abonnemang på något annat vis än ovanstående då vår abonnemangshantering är automatiserad.

Säga upp en prenumeration

Kontrollera först var du köpt din prenumeration genom att logga in på www.speedinvoice2.net/subscription/showCurrent. Om du köpte den från Google eller Apple söker du efter "Avsluta prenumeration Google Play" eller "Avsluta prenumeration Apple" på nätet. Om du köpt det från oss, avbryter du abonnemanget genom att logga in här: www.speedinvoice2.net/subscription/manage.

Deleting your account

If you wish to delete your SpeedInvoice account, please contact us by opening the Help menu and select to send a support email. The request to delete your account needs to be sent from the registered company email address. We may also ask for additional information to ascertain that you have the right to make this decision on the company's behalf.